Yeni G.Saray yönetiminden sosyal medya vetosu

Düzenleyen:
Yeni G.Saray yönetiminden sosyal medya vetosu

SPOR Haberleri

Burak Elmas yönetimi, bugün yapılan toplantı sonrası, bugünden itibaren sosyal medya hesaplarından kulüp ve faaliyetleri hakkında paylaşım yapılmayacağını duyurdu.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den bayrağı devralan Burak Elmas başkanlığındaki yeni yönetim, işe sosyal medyadan başladı. Alınan karar göre; sosyal medya hesaplarından kulüp ve faaliyetleri hakkında paylaşım yapılmayacak.

ŞAHSİ HESAPLARDAN AÇIKLAMA YOK

Galatasaray’da yeni yönetim kurulu üyelerinin, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, sosyal medya hesaplarından kulüp ve faaliyetleri hakkında paylaşım yapmayacağı belirtildi.
Galatasaray’da Başkan Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri bugün ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda yönetim kurulu kararınca, yönetim kurulu üyelerinin Galatasaray Spor Kulübü ve faaliyetlerine ilişkin olarak kendi şahsi sosyal medya hesaplarından açıklama ve yorum yapmayacağı kararı alındı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...