Galatasaray'da 3 isim sağlık kontrolünden geçti

Düzenleyen:
Galatasaray'da 3 isim sağlık kontrolünden geçti

SPOR Haberleri

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Dinamo Bükreş ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'da 3 isim sağlık kontrolünden geçti.

27 Haziran Pazar günü Romanya temsilcisi Dinamo Bükreş ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'da Mustafa Muhammed, Sofiane Feghouli ve DeAndre Yedlin sağlık kontrolünden geçirildi. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, üç futbolcunun sponsor hastane Liv Hospital Vadistanbul'da bir dizi kontrolden geçirildiği bildirildi.

Mustafa Muhammed Mısır Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı
Mısır Milli Takımı'nın 2020 Tokyo Olimpiyatları kadrosunda yer alan Mustafa Muhammed, sarı-kırmızılı kulübün girişimleri sonrasında kadrodan çıkarıldı ve çalışmalara katılmak için İstanbul'a geldi. 

İlk hazırlık maçı Dinamo Bükreş'le
Sarı kırmızılılar, yeni sezon çalışmaları kapsamında Dinamo Bükreş ile karşı karşıya gelecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Galatasaray, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Dinamo Bükreş ile karşılaşacak. Müsabaka saat 18.00'da başlayacak.



 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...