Premier Lig derbisi Manchester City'nin

Premier Lig derbisi Manchester City'nin

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de derbi heyecanı yaşandı. Manchester City, ezeli rakibi Manchester United'ı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City ile Manchester United, kozlarını derbide paylaştı. Dev mücadelede 4-1'lik sonuçla kazanan, Manchester'ın 'Mavi' tarafı oldu. İngiltere Premier Lig'de derbi heyecanı yaşandı. Manchester City, ezeli rakibi Manchester United'ı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maç öncesi Manchester City'de David Silva, Manchester United'da da Robin van Persie, sakatlıkları nedeniyle kadroda yoktu. Bu eksiklerle başlayan dev maçta, ilk dakikadan itibaren üstün olan taraf Manchester City oldu. Ev sahibi ekip, kurduğu baskının ardından gol için fazla beklemedi. Hızlı gelişen atakta Samir Nasri, topukla Kolarov'a bıraktı. Onun soldan ortasında Aguero, çok şık bir voleyle ve 16. dakikada takımını derbide 1-0 öne geçirdi. İlk yarı boyunca sahanın tek hakimi olan ev sahibi City, devrenin duraklama anlarında farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan gelen ortayı İspanyol oyuncu Negredo kafayla indirdi. Kale sahası üzerinde topla buluşan Yaya Toure, tek vuruşla takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.
Mücadelenin ilk devresi de bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda da sahada değişen bir şey yoktu. 47'de Yine Samir Nasri ile başlayan Manchester City atağında Negredo, sol taraftan kale sahasına ortaladı. Orada bomboş durumda dokunan Aguero, skoru 3-0 yaptı.
Ev sahibi Manchester City, 50'nci dakikada farkı 4'e çıkardı. Bu kez sağ kanattan Jesus Navas, çok hızlı geldi ve arka direğe ortaladı. Orada Nasri'nin tek vuruşu, Manchester City'yi 4-0'lık üstünlüğe taşıdı.
Derbide sonucu ise Wayne Rooney belirledi. Maçın 87. dakikasında Rooney, takımının maçtaki tek golüne imza attı ve skoru da 4-1 olarak belirledi. Sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Manchester City, Premier Lig'de puanını 10'a çıkardı. United ise 7 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...