Galatasaray transfer haberini duyurdu

Düzenleyen:
Galatasaray transfer haberini duyurdu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, Barış Alper Yılmaz transferi için Ankara Keçiörengücü ile prensipte anlaşması sağladığı öğrenildi.

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak isteyen Cimbom, transfer ataklarına başladı. Alınan bilgiye göre, Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz transferi için Ankara Keçiörengücü ile prensipte anlaşması sağladı.

TRABZONSPOR'DA DEVREYE GİRMİŞTİ

Barış Alper Yılmaz için Trabzonspor'un da devreye girdiğini belirten Tahiroğlu, 61 Saat'e yaptığı açıklamada, "Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardık. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir hafta önce beni aradı ama bu süre zarfında herhangi bir geri dönüş olmadı. Ben de Oflu ve fanatik bir Trabzonsporluyum." dedi.

"ŞARTLAR ÜZERİNE ANLAŞMA SAĞLADIK"

Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'ın da oyuncuyla çok ilgilendiğini belirten Tahiroğlu, "Galatasaray Başkanı Burak Elmas dahil yöneticiler kulübümüze gelip gitti ve belli şartlar üzerinde anlaşma sağladık. Aslında ilk önce Beşiktaş çok ilgilendi. Rizespor da aradı. Ancak pazartesi günü Galatasaray ile resmi anlaşma imzalayacağız." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...