Emre Akbaba'nın sözleşmesi 2023'e kadar uzatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emre Akbaba'nın sözleşmesi 2023'e kadar uzatıldı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, sosyal medya platformu Twitter üzerinden, Emre Akbaba'nın sözleşmesinin 2023 yılına kadar uzatıldığını duyurdu. Akbaba, "Kulübümle sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum." dedi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, orta sahada görev yapan 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2022-2023 sezonu sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.

2 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Emre Akbaba, kulübün sponsor hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

AKBABA: BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMEK İSTİYORUM
Emre Akbaba, sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Burada gerçekten büyük başarılar elde etmek istiyorum. Bundan önceki süreçte belki sakatlıklar oldu sıkıntılar oldu." dedi.

"Umarım önümüzdeki 2 yıl hem kazasız belasız benim için ve takım arkadaşlarım için çok güzel 2 yıl olur ve şampiyonluklarla kupalarla süslendiririz." diyen Akbaba, "Takım arkadaşlarımı da onlarla çalışmayı da özledim. Hocalarımızla çalışmalarımızı yapıp, PSV Eindhoven maçına hazırlanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

71 MAÇ 14 GOL
Galatasaray'ın 2018-2019 sezonu öncesinde Alanyaspor'dan transfer ettiği Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 71 resmi müsabakada 14 gol attı.

Emre Akbaba'nın sözleşmesi 2023'e kadar uzatıldı

Emre Akbaba'nın sözleşmesi 2023'e kadar uzatıldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...