Balotelli Adana Demirspor yolunda! Yüzde 85 bitti

Düzenleyen:
Balotelli Adana Demirspor yolunda! Yüzde 85 bitti

SPOR Haberleri

Son dakika spor haberleri: Adana Demirspor'da transfer harekatı sürüyor. Belhanda'nın ardından Balotelli için de büyük bir adım atan Süper Lig'in yeni ekibi, transferin yüzde 85 oranında bittiğini açıkladı.

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, lige flaş bire başlangıç yapmak için kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiriyor. Belhanda'nın ardından Akintola ile anlaşan Adana temsilcisi, Mario Balotelli transferinde de sona geldi.

Galatasaray ile yollarını Younes Belhanda'yı kadrosuna katan Adana Demirspor, şimdi de Balotelli ile anlaştı. Balotelli transferi gerçekleşirse Belhanda ile Balotelli Nice şehrinden sonra Adana'da buluşacak.

"TRANSFER YÜZDE 85 BİTTİ"

Bir televizyon programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli transferinin yüzde 85 oranında bittiğini açıkladı. Sancak, "Balotelli'den vazgeçmiştik ancak kendisi kaptanımız üzerinden bize ulaştı. Gelmek istediğini ifade etti. Önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecek" dedi. Balotelli'nin burada başarılı olup Dünya Kupası'na gitmek istediğini belirten kulüp başkanı Sancak, yıldız futbolcuya verilen paranın yarısını sponsorların ödeyeceğini ifade etti.

"AKINTOLA İLE ANLAŞTIK"

Babajide Akintola transferine de değinen Sancak, oyuncuyla anlaştıklarını ve kulübü Midtjylland'la görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...