Hagi ve Popescu Galatasaray idmanında

Düzenleyen:
Hagi ve Popescu Galatasaray idmanında

SPOR Haberleri

Galatasay'ın efsane futbolcuları, bugün Florya'daki antrenmanı seyretti. Hagi ve Popescu, burada eski günlere döndüklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın bugünkü antrenmanına çok özel iki isim katıldı. Sarı-kırmızılıların efsane futbolcuları Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, idmanı teknik direktör Fatih Terim ile birlikte seyretti. Ardından ikili açıklamalarda bulundu.

"FATİH HOCAYI GÖRMEK BENİ MUTLU ETTİ"

Tekrar Florya’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Hagi “Buraya her geldiğimde o eski günler aklıma geliyor. Hocayı ve takımı görmek beni çok mutlu etti” dedi. Hagi, bu sezon Galatasaray’dan şampiyonluk beklediğini de vurguladı.

Hagi ve Popescu Galatasaray idmanında

"KOLAY MAÇ YOK"

Sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Gheorghe Hagi "Kolay bir maç değil. Ancak Galatasaraylı futbolcuların kafasında her zaman şu olmalı ‘Geçemeyeceğimiz rakip yok’. Eğer böyle düşünürlerse yenmeleri mümkün olabilir” ifadelerini kullandı. 

Hagi ve Popescu Galatasaray idmanında

"BURADA ÇOK FARKLI DUYGULAR HİSSEDİYORUM"

Popescu ise “Florya hiç değişmemiş. Oyuncu olduğum dönemdeki gibi… Fatih Hocayı görmekten çok mutluyum. Buraya geldiğimde diğer kulüplerde hiç hissetmediğim duyguları hissediyorum. Burası her zaman özel bir yer. Umarım Galatasaray bu sene şampiyon olur” şeklinde konuştu. 

Hagi ve Popescu Galatasaray idmanında

"GALATASARAY PSV'Yİ ELER"

PSV ile olan maçıyla ilgili de şunları kaydetti: 4 yıl PSV’de oynadım. Önemli bir kulüp ama ben Galatasaray’ın kazanmasını istiyorum. Çünkü Galatasaray ve Barcelona benim gönlüme en yakın kulüp. Şu an antrenmandaki izlenimlerime göre Galatasaray elemeleri geçer. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...