NBA'de final heyecanı: İlk maç Phoenix'in

Düzenleyen: / Kaynak: AA
NBA'de final heyecanı: İlk maç Phoenix'in

SPOR Haberleri  / AA

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) final serisinin ilk maçını, Milwaukee Bucks'ı 118-105 mağlup eden Phoenix Suns kazandı. Suns'ta Chris Paul, kaydettiği 32 sayıyla maçın en skoreri olurken, sakatlığını atlatıp parkelere geri dönen Giannis Antetokounmpo'nun 20 sayı ve 17 ribaundu Bucks'ın mağlup olmasını engelleyemedi.

NBA final serisi ilk maçında Phoenix Suns, evinde oynadığı karşılaşmada Milwaukee Bucks'ı 118-105 mağlup etti. Oyunun genelinde Bucks'a oranla daha iyi savunma yapan ve rakibini 13 sayı farkla yenme başarısı gösteren Suns, final serisinde 1-0 öne geçti.

NBA'de final heyecanı: İlk maç Phoenix'in

EN SKORER CHRİS PAUL OLDU
Suns'ta Chris Paul 32 sayı, 9 asist ve 4 ribaunt, Devin Booker 27 sayı ve 6 asistle takımının skor yükününü çekerken, Deandre Ayton ise 22 sayı ve 19 ribauntla "double-double" yaptı.

Mikal Bridges 14, Cameron Payne ile Cameron Johnson 10'ar sayıyla çift haneli skor üreten diğer oyuncular oldu.

ANTETOKOUNMPO GERİ DÖNDÜ
Bucks'ta all-star Giannis Antetokounmpo, sakatlığının ardından yeniden parkelere döndüğü ve ilk 5'te başladığı mücadeleyi 20 sayı, 17 ribaunt ve 4 asistle tamamladı.

Khris Middleton 29 sayı, 7 ribaunt ve 4 asist, Brook Lopez 17 sayı ve 6 ribaunt, Jrue Holiday 10 sayı, 9 asist ve 7 ribaunt üretti.

NBA'de final heyecanı: İlk maç Phoenix'in

İKİNCİ MAÇ CUMA SABAHI
Final serisinin ikinci maçı, 9 Temmuz Cuma günü TSİ 04.00'te yine Phoenix Suns'ın sahasında oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...