Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF'ye ültimatom: Maçlara çıkmayız!

TFF'ye ültimatom: Maçlara çıkmayız!

SPOR Haberleri

Yeni Başkan Ahmet Ağaoğlu göreve gelir gelmez federasyona gönderdiği mektupta kulüplerin isteklerinin karşılanması için rest çekti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği'nin de başkanı oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin görev süresinin sona ermesinin ardından koltuğa geçen Ağaoğlu daha imzası kurumadan kalemi eline alıp TFF'ye bir mektup gönderdi. Tecrübeli yönetici, bütün kulüplerin imzaları alınarak federasyona gönderdiği yazıda, yeni kararlar alınması gereken konuları maddeledi ve TFF'ye rest çekti.

Yayıncı krizi ilk madde
Söz konusu dört madde şöyle: 1-Yayıncı kuruluş ile yapılan sözleşmenin sürekli tadil edilerek kulüplerin zarar görmesi. 2-MHK, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nun atama ve işleyişleri. 3-Yabancı oyuncu sayısında kulüplerin taleplerinin göz ardı edilmesi. 4-Kulüp Lisans Talimatı kriterlerinin ülke gerçeklerinin dışında kalması. Bu taleplerin kabul görmemesi halinde maçlara çıkmama seçeneğinin kullanılabileceği belirtildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...