Merve Tuncel Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazandı

Düzenleyen:
Merve Tuncel Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazandı

SPOR Haberleri

Milli sporcumuz Merve Tuncel, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 1500 metre serbest stilde 15.55.23'lük derecesiyle Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazanmayı başardı.

Milli sporcular gurur üstüne gurur yaşatmaya devam ediyor. Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'ndan bir müjde daha geldi. Kadınlar 1500 metre serbest stilde Merve Tuncel, 15.55.23'lük derecesiyle Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazandı.

MERVE ALTIN, DENİZ GÜMÜŞ MADALYA ALDI

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen organizasyonda kadınlar 1500 metre serbest stil finali yapıldı ve ilk 2 sırayı milli sporcular aldı.

Merve Tuncel, 15.55.23'lük derecesiyle gençlerde Avrupa rekoru kırarak altın madalya elde etti. Merve, 16.10.28 ile dün elemelerde kırdığı şampiyona rekorunu da geliştirdi.

Deniz Ertan, 16.14.26 ile gümüş madalyanın sahibi olurken, bronz madalyayı 16.19.92 ile İspanyol Paula Fernandez Otero elde etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...