Galatasaray-PSV maçının biletleri satışa çıkıyor

Düzenleyen:
Galatasaray-PSV maçının biletleri satışa çıkıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek, maçın biletleri ise 18 Temmuz'da satışa çıkacak. İşte bilet fiyatları ve detaylar...

Sarı kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 28 Temmuz Çarşamba günü Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile karşı karşıya geliyor, rövanş maçının biletleri ise 18 Temmuz'da satışa çıkıyor.

BİLET FİYATLARI 175 İLE 750 LİRA ARASINDA OLACAK
Galatasaray kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadelenin bilet fiyatlarının 175 ile 750 lira arasında olduğu belirtildi.

Biletlerin "passo.com.tr" adresinden satışa sunulacağı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yer alan Passolig gişelerinin ise sadece 28 Temmuz'da açılacağı da yapılan açıklamada yer alan bilgiler arasındaydı. Geçen sezon kombine sahibi olanlara maça bedelsiz girebilme, 2019-2020 kombinesi, GS Bonus kartı, GS Mobile'ı ve GS logolu Passolig kartı bulunan taraftarlara ise öncelikli bilet alma hakkı tanınacağı kaydedildi.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...