Balotelli'den Mesut Özil açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Balotelli'den Mesut Özil açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Adana Demirspor'un yıldız ismi Mario Balotelli, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamada bulunarak "Sadece Mesut Özil’in oynadığını biliyorum" ifadesini kullandı.

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'a transferiyle gündem olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mario Balotelli, takımın Bolu kampına katılarak çalışmalara başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan yıldız isim, öncelikli hedefinin Dünya Kupası olduğunu ve Adana Demirspor ile kendisini göstermek istediğini söyledi.

Takımda olduğu için gerçekten mutlu olduğunu belirten deneyimli futbolcu, "Başkan çok eğlenceli bir insan, gerçekten çok sevdim kendisini. Çok açık ve net bir insan. Ben de menajerim de böyle biri, öyle olunca da konuştuk ve çok kısa sürede sonuca ulaştırdık" dedi.

"TÜRKİYE'DEN BİR TEKLİFE İLK DEFA BAKMAYI KABUL ETTİM"

İtalyan futbolcu Balotelli, transfer süreci ile ilgili, "Açıkça söylemek gerekirse ilk defa Türkiye’den bir teklife bakmayı kabul ettim" ifadelerini kullandı.

"SADECE MESUT ÖZİL'İ BİLİYORUM"

Adana Demirspor'un sezonun ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olması ile ilgili ise Balotelli, "Daha yeni geldim, antrenmana bile çıkmadım. Fenerbahçe ile ilgili; sadece Mesut Özil’in oynadığını biliyorum" açıklamasında bulundu.

"BELHANDA'NIN SUÇU"

Yıldız oyuncu takım arkadaşı Belhanda ile ilgiliyse, "Belhanda gerçekten çok iyi bir futbolcu. Çok gol atamazsam onun suçudur. Bu şaka tabii ki. Kendisi gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarım iyi şeyler başarırız beraber" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...