Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana Demirspor'dan transfer açıklaması

Düzenleyen:
Adana Demirspor'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Adana Demirspor Başkanı Sancak, bu seneki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirtere, 2-3 transfer daha yapacaaklarını söyledi.

Transfer sezonuna bomba gibi giren ve dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'da transfer mesaisi sürüyor. İHA'ya açıklamada bulunan Demirspor Başkanı Sancak, bu seneki öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirtti. Başkan Sancak, 2-3 transfer daha gerçekleştireceklerini söyleyedi.

TARAFTARA MAÇ ÇAĞRISI
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk maçını Adana’da oynayacaklarını söyleyen Sancak, “Fikstür hayırlı uğurlu olsun. İlk maçımızı Adana’da taraftarımızın önünde Fenerbahçe ile oynayacağız. Çok heyecanlı bir maç olacak. Taraftarlara şimdiden sesleniyorum, hazırlansınlar o maça. Biz hazırız onlar da hazırlansınlar" açıklamasını yaptı.

"DAVİD LUİZ İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"
Mario Balotelli, Youness Belhanda, Britt Assombalonga, Jonas Svensson ve Lucas Castro’ya imza attırdıklarını hatırlatan Murat Sancak, "Taraftarlarımızın maça gelmesini bekliyoruz. Kadromuza önemli isimler aldık. 2-3 oyuncu daha kadroya dahil edeceğiz. İbrahimovic’in bu sene gelme şansı yok. İnşallah Samet hoca da bu isimleri güzelce uyuşturur birbirine ve Fenerbahçe maçına hazır şekilde çıkarız" dedi. Samet Aybaba’nın çok tecrübeli bir teknik adam olduğunun altını çizen Murat Sancak, "Çok tecrübeli bir teknik adamımız var ve artık top Samet hocada. Malzeme var. Hedefimiz ligde kalmak. Taraftarımızı özledik, bir an önce kavuşacağımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı. Murat Sancak transfer çalışmalarının da sürdüğünü ayrıca ifade ederek, dünyaca ünlü savunma oyuncusu David Luiz’le görüşme halinde olduklarını ifade etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...