Falcao'nun sakat geçirdiği gün sayısı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Falcao'nun sakat geçirdiği gün sayısı ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao, dün yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle katılamadı. Adeta 'sakatlık sezonunu' açan Falcao'nun, 235 gün takımdan uzak kaldığı belirlendi.

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak takımın yıldız futbolcusu Falcao'nun sakatlanması, PSV maçı öncesi moralleri bozdu.

FALCAO İDMANA KATILMADI

Tatilde koronavirüse yakalanan ve takıma bir hafta geç katılan Kolombiyalı golcü, dün yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle katılmadı. Falcao'nun durumuyla ilgili detaylı bir açıklama yapılmazken, zorlu PSV maçı öncesi Florya'da morallerin bozulduğu gözlendi.

235 GÜN TAKIMDAN UZAK KALDI

Sarı kırmızı ekibe transfer olduğundan beri sakatlıklarla boğuşan isim, idmanlardaki çalışkanlığı ve hırsıyla teknik heyeti mutlu etmişti. 35 yaşındaki yıldız futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tam 235 gün takımdan uzak kaldı. (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...