Galatasaray'ın yeni transferi: Elim ayağım titredi

Galatasaray'ın yeni transferi: Elim ayağım titredi

SPOR Haberleri

Teklifi duyar duymaz heyecandan yerinde duramadığını söyleyen Alanyaspor’un genç oyuncusu “Çocukluk hayalim gerçekleşiyor” dedi

Galatasaray; Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz’dan sonra Alanyaspor’un 22 yaşındaki yıldızı Berkan Kutlu’yu da renklerine katarak yerli rotasyonunu güçlendirdi. Geçen sezonun en iyi çıkış yapan isimlerinden birisi olan Berkan, Sportcell’e konuştu. Genç oyuncu “Transfer teklifini duyar duymaz çok heyecanlandım ve elim ayağım birbirine dolaştı” dedi.

 

Mutlu ve gururluyum
“Çocukluk hayalimin gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutlu ve gururluyum” diyen Berkan Kutlu “Galatasaray formasını sırtıma geçirip muhteşem taraftarın önünde sahne almak için sabırsızlanıyorum. İnşallah en kısa zamanda bunu gerçekleştiririm” sözleriyle heyecanını paylaştı. Sarı kırmızılılar Berkan için Alanyaspor’a 2,8 milyon avro ödeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...