Ghezzal kalıyor!

Ghezzal kalıyor!

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar, G.Saray'a bir transfer çalımı daha atıyor. Ghezzal'ın menajeriyle yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. İmzalar Leicester City ile yapılacak son görüşmeye kaldı

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta takımda kalıp kalmayacağı çok merak edilen, taraftarın Galatasaray'a kaptırılmasından endişe ettiği Rachid Ghezzal konusunda çok olumlu gelişmeler yaşandı. Başkan Ahmet Nur Çebi önceki gün yaptığı açıklamada, Ghezzal'ın menajerinin rakip takımı kullanarak fiyat artırma girişimini çok çirkin bulduğunu söylemişti. Ayrıca bundan sonra Ghezzal için yapılan teklifin bir avro bile artırılmayacağını belirterek tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. Dün Cezayirli yıldızın menajeri  Anoir Fazuli ile bir görüşme yapıldı. Kritik zirve Beşiktaş'ın lehine sonuçlandı.

Bir engel kaldı
Siyah beyazlılar ücret konusunda teklifini yenilemedi. Sözleşmenin süresinin ise 3+1 yıllık olması konusunda görüş birliğine varıldı. Rachid Ghezzal'ın ısrarlı bir şekilde Beşiktaş'ta forma giymek istemesi de görüşmelerin hızlıca sonuçlanmasında büyük rol oynadı. Şu anda 29 yaşındaki oyuncunun siyah beyazlı formayı giymesinin önünde sadece bir engel kaldı. Ghezzal'ın tapusunu elinde bulunduran Leicester City ile son bir görüşemede bulunulacak. Bonservis bedeli konusunda yapılacak görüşme sonunda Beşiktaş'ın 4 milyon avro civarı bir ücretle transferi bitirmesi bekleniyor.    

Rosier de geliyor!
Geçen sezonki şampiyonlukta büyük emeği bulunan Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier yeniden yuvaya dönüyor. Rosier konusunda da anlaşmanın tamamlandığı ve özel işleri nedeniyle geciken Fransız sağ bekin 1-2 gün içinde İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Bir müjde de Teixeira'dan
Beşiktaş'ın çok istediği Alex Teixeira'dan da iyi haber geldi. Brezilyalı yıldızın yakın arkadaşı olan Josef de Souza, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Hayatta her zaman pozitif düşünceleriniz olsun, sonunda her şey güzel olacak'' ifadeleri kullanması transferin sonlandığı şeklinde yorumlandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...