Köybaşı’ndan 1967 jesti

Köybaşı’ndan 1967 jesti

SPOR Haberleri

Başkan Ağaoğlu’nun klasiği olan yeni transfere forma satışında rakamı 1.500 olarak belirledi. Köybaşı kulübün kuruluşunu işaret etti

Bordo mavililerde dün yeni transfer İsmail Köybaşı için imza töreni düzenlendi. Tecrübeli futbolcunun karakterine ve kalitesine vurgular yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beklentilerinin büyük olduğunu vurguladı. Ve klasikleşen forma satışında da ilginç diyaloglar yaşandı. Başkan, İsmail Köybaşı’nın yerli statüsünde olduğunu belirtip yabancıya uygulanan 5 bin forma tarifesini 1.500’e indirdi.

Anlamlı oldu
İsmail Köybaşı da “'Başkanım sizlerde uygun görürseniz, zaten Trabzonspor’umuzun kuruluşunun 54. yılını kutlamak üzere ben bunu 1967 olarak belirlemek istiyorum. Bunu da canı gönülden söylüyorum. Hiçbir şekilde art niyet aranmasın. 1967 formanın da bir anlamı olmasını istiyorum” dedi. Başkan Ağaoğlu da “54. kuruluş yıl dönümündeyiz. Bir an korktum, 54 forma der misin diye... 1967 çok anlamlı oldu” diye konuştu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...