Fırtına sinyalleri

Fırtına sinyalleri

SPOR Haberleri

Nwakaeme ve yeni transfer Gervinho'nun golleri bordo mavililere galibiyeti getirdi. Paşa'nın golü Umut Bozok'tan geldi

Trabzonspor hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Bordo mavililer maça Uğurcan, Peres, Edgar, Trondsen, Berat, Bakasetas, Hamsik, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny on biri ile başladı. İkinci yarıda oyuna Erce, Hüseyin, Serkan, Flavio, Yunus ve Abdülkadir Parmak girdi. Yenilerden Hamsik'in henüz hazır olmadığı görüldü ve 67'de oyundan çıktı. Gervinho ilk hazırlık maçından itibaren olduğu gibi dün de etkiliydi ve golünü de attı.

Ömür sakatlandı
Bruno Peres hücuma verdiği katkıyla alkış topladı.  Umut Bozok'un 6. dakikada attığı gole 23'te Nwakaeme cevap verdi. Gervinho 78'de son sözü söyledi. Öte yandan ikinci yarının başında Abdülkadir Ömür faul sonrası sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Bu faul sonrası Trabzonspor kulübesi büyük tepki gösterince iki takım arasında gerginlik yaşandı. Ömür'ün sakatlığının durumu bugün yapılacak kontrol sonrası belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...