Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı

SPOR Haberleri

Tisserand ve Valencia'nın golleriyle 2-0 öne geçen ve iyi oynayan sarı lacivertliler 61. dakikadan sonra yapılan 9 değişiklik sonrası durdu. Savunmada yapılan hatalar dikkat çekti.

Fenerbahçe yeni sezon çalışmaları kapsamında dördüncü hazırlık maçında Hollanda Eredivisie ekibi PEC Zwolle ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı. Sarı lacivertliler maça Altay, Szalai, Tisserand, Novak, Gustavo, Mesut, Ferdi, Pelkas, Zajc, Osayi-Samuel, Serdar Dursun 11’iyle başladı.  Fenerbahçe 45'te Tisserand ve  48'de Valencia'nın golleriyle 2-0 öne geçti. Vitor Pereira 61'den sonra 9 oyuncu değişikliği birden yaptı.

KÖTÜ BİTİRDİ

Ozan, Dirar, Mert Hakan, Caulker, Lemos, Sangare, Sosa, İrfan Can ve Sinan oyuna girdi. Bu bölüme kadar kalesinde tehlike yaşamayan ve maça hâkim olan sarı lacivertlilerin oyunu değişiklikler sonrası bozuldu. Vitor Pereira, ilk 60 dakikada 3'lü, son yarım saatte ise 4'lü savunma dizilişini tercih etti. Hollanda ekibi  68'de Mustafa Saymak ile farkı 1’e indirdi: 2-1. PEC Zwolle 81'de Landu'nun golüyle skoru belirledi. Yeni transferlerden Caulker'ın stoperde Lemos ile uyumsuz gözükmesi dikkat çekti.

SERDAR HAYAL KIRIKLIĞI

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Serdar Dursun, PEC Zwolle karşısında 31. dakikada oyundan çıkarıldı. Golcü oyuncu sahada kaldığı süre içerisinde varlık gösteremedi. Serdar Dursun'un yerine oyuna giren Valencia 48'de skoru 2-0 yapan golü attı.

ÖNE ÇIKANLAR
ZAJC:
F.Bahçe'de sahanın en iyisiydi. Takımı ileriye çıkarmakta çok becerikliydi.
MESUT ÖZİL: Hastalık dönüşü bekleneni veremedi. Henüz fizik olarak hazır gözükmedi.
SERDAR DURSUN: İstediği topları alamadığı için varlık gösteremedi. 
OZAN TUFAN: Skoru 2-2'ye getiren golde çok acemice bir hata yaparak eksi not aldı.
CANER ERKİN: Çok çalışkandı ancak pas tercihlerinde yaptığı yanlışlar dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...