Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sultanlarımız duvarı deldi!

Sultanlarımız duvarı deldi!

SPOR Haberleri

Tutuk başladık, ilk iki sette ABD’nin bloklarına takıldık, geride kaldık ama nefis maçta harika bir geri dönüşe imza attık. Final setinde 7-4 geriye düştük, ardından 11-10 öne geçtik ama sonunu getiremedik. Sonuçta bir puan, gruptan çıkma adına değerliydi

Ah Sultanlar ah! Kötü başladık sonra toparladık ama olmadı… 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında A Millî Voleybol Takımı’mız dünyanın bir numarası ABD’yle karşılaştı. İlk iki maçını set vermeden kazanan güçlü ABD karşısında maça tutuk başladık. Buna rağmen ara ara dengeyi sağladık ancak son bölümde seri yakalayan ABD, seti 25-19 kazandı. İkinci sette de görüntümüz pek farklı değildi. Psikolojik olarak kopuk görünen millîler, bu seti de 25-20 kaybetti. ABD ‘Bitti’ gözüyle bakarken ve rehavete kapılırken bitmeyen bir Sultanlar ekibi vardı.

Sırada Arjantin var
Üçüncü sete iyi başlayan ay yıldızlı ekibimiz daha önce iki kez yendiği ve ikisinde de 2-0 geriden geldiği maçları hatırlattı. Guidetti’nin rotasyonu tabelaya olumlu yansıdı. Meryem Boz, Eda Erdem, Hande ve Zehra’nın sayıları çok kritikti. Önce seriyi 2-1 ardından da Meryem Boz’un müthiş finaliyle 2-2 yapan Filenin Sultanları ilkleri de başardı. ABD’den ilk set alan ekip olan millîler, olimpiyatta da şu ana kadar maçlarda ABD karşısında iki set kazanan ilk takım oldu. Finalde de 7-4’ten 11-10’u yakalamamıza rağmen ABD galip geldi. Yarın Arjantin ile oynayacağız.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...