HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ali Koç'tan Muriqi ve Boupendza açıklaması

Düzenleyen:
Ali Koç'tan Muriqi ve Boupendza açıklaması
Ali Koç, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Boupendza ve Muriqi ile görüşmediklerini belirterek, "Bizden bir şey gelene kadar çıkan hiçbir şeye inanmayın" dedi.

Fenerbahçe’de temmuz ayı olağan yüksek divan kurulu toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da toplantıda sarı-lacivertli camiayı ilgilendiren birçok konuda açıklamalarda bulundu.

250 BİN AĞAÇ DİKME SÖZÜ

Ülke genelinde yaşanan orman yangınlarından dolayı canının sıkkın olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Ali Koç, "Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir yangın olayıyla karşı karşıyayız. Çıkış zamanı, pek çok noktadan aynı anda çıkıyor olması adeta içimizi dağlıyor. Hem can kaybı var, hem yüzlerce yılda yetişen bitki örtüsü kaybı var. Tüm canlıların hayatlarını olumsuz etkileyen bir durumla karşı karşıyayız ve kahrolmuş vaziyetteyiz. Fenerbahçe olarak bizler 19 bin 70 fidan açıkladık ama bu sembolik bir rakam. Fenerbahçe Kulübü’nü temsilen şunu taahhüt etmek istiyorum. Biz yönetim kurulu olarak tüm Fenerbahçe paydaşlarının tüm çabalarını bir araya getirip aradaki farkı yönetim olarak tamamlayarak 250 bin ağaç dikme sözünü sizlerin huzurunda vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"PEREIRA SEÇİMİNDE İÇİMİZ SON DERECE RAHAT"

Teknik Direktör Vitor Pereira’nın takımın başına getirilmesiyle alakalı ise Ali Koç, "Tanıdık bir ismi görev başına getirdik, bu karardan içim son derece ferah. Biz ne yapsak bir kesim devamlı eleştiriyor. 'Bielsa dedin, onu getirseydin' diyorlar. Onu getirseydik inanın 'Bu hayatında kupa kazanmamış' diyeceklerdi. Pereria seçiminde içimiz son derece rahat. Buranın kültürünü, futbol sektörünü, medya, hakem dinamiklerini tanıyan biri" dedi.

"Öncelikle hocamız elimizdeki kadroyu derinlemesine incelemek ve kimlerin gideceğine karar vermek istedi" diyen Koç, şunları kaydetti: Biz şunu yapmaya çalışıyoruz; sahada her şeyini veren, bu arma için terinin son damlasına kadar savaşan, sorumluluklarını bilen ve yaşamını bu sorumluluklarla sürdüren bir takım olmak durumundayız. Hocamız bize verdiği raporlarla da aşağı yukarı oyuncuları belirledi. Bunların bir kısmı paylaşıldı, paylaşılmayan isimler de var. İçinde bulunduğumuz transfer sessizliği sizi ürkütmesin, bunlar bilinçli yapılan adımlar. En önemlisi takım olmak, bu ruhu geliştirmek, bunu yapmamızı engelleyecek futbolcularla yolumuz ayırmak, yaşatacaklarla yolumuza devam etmek. Hocamız nerelere ihtiyacı olduğunu belirledi. 3 kesin, 4 olabilir, direkt 11'e katkı sağlayacak oyuncu istiyor. 

"ÇIKAN HİÇBİR ŞEYE İNANMAYIN"

Gerçeği yansıtmayan transfer haberlerine tepki gösteren sarı-lacivertlilerin başkanı, "Boupendza bir örnek, bir kere görüşmedik ama zannedersiniz yarın gelecek. Vedat Muriqi tatile geliyor, transfere geldi diyorlar. Vedat’ı severiz ama o kulübünde devam ediyor. Hiçbir imza atılmadan bugüne kadar transfer duyurmadık. O yüzden bizden bir şey gelene kadar çıkan hiçbir şeye inanmayın" ifadelerini kullandı

"STAT KAPASİTELERİNİ YÜZDE 50'DEN YÜZDE 100'E ARTIRALIM"

Statlara girişler ile ilgili ya aşı ya da PCR testi uygulanması teklifini sunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Aşıya teşvik açısından son derece etkili olmuş, tebrik etmek lazım. Umarım alınan bu kararlar stattan stada, maçtan maça değişmez, umarım her yerde aynı şekilde uygulanır. Biz seyirci yasağına uymaya çalıştık ama gittiğimiz statlarda farklı uygulamalar gördük. Yüzde 50’den yüzde 100’e artıralım. Bir öneri yapalım ve sadece aşı olanları alalım" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...