Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göztepe, aşılarını tamamlayan 500 taraftara maç bileti verecek

Düzenleyen:
Göztepe, aşılarını tamamlayan 500 taraftara maç bileti verecek

SPOR Haberleri

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, iki doz aşısını olacak 500 taraftara bir iç saha karşılaşması için bilet vereceğini açıkladı.

Göztepe Kulübü, koronavirüs ile mücadelede elini taşın altına koydu. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarlarına "Covid-19 aşınızı olun, yeniden hep birlikte olalım" çağrısında bulundu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Yeniden Gürsel Aksel Stadyumu'na dönebilmek için bir karar aldık. Buna göre 20 Ağustos 2021 tarihinden sonra Göztepe Passolig Kartı sahiplerinden 2 doz aşısını olan ve son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren gozte.pe/yndgurselaksele adresine başvuran ilk 500 taraftarımıza iç saha maçına bilet vereceğiz. Bilet, başvurtukları ilk iç saha maçına ait olacak. Bilet tanımlaması için T.C. Kimlik Numarası, HES kodu ve HES uygulamasından alınacak aşı kartı gereklidir.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...