5 sakat var ama Pereira dert etmiyor: Eksiğimiz yok

5 sakat var ama Pereira dert etmiyor: Eksiğimiz yok

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli camia Antalya maçı öncesi kadrodaki sıkıntılar sebebiyle endişeli. Ancak Portekizli hoca kendinden emin: Kimin oynadığı önemli değil...

Emin Uluç

Sezona Pelkas, Valencia ve Mert Hakan sakatlıklarıyla giren, Adana deplasmanında Serdar Dursun’u kaybeden Fenerbahçe, son olarak Novak ve İrfan Can’dan gelen kötü haberlerle sarsıldı. Ancak camiayı endişelendiren bu olumsuzlukları Teknik Direktör Vitor Pereira kafaya takmıyor. Portekizli hoca, “Sakatlarımız var ama eksik değiliz. Önemli olan kimin oynadığı değil, ortaya konulan oyun” sözleriyle takımına duyduğu güveni dile getirdi.

Samatta dönüyor
Fenerbahçe ile Kadıköy’de hiç lig maçı kaybetmeyen Vitor Pereira, “Kendi oyun kimliğimizi sahaya yansıtıp kazanmak için savaşacağız” ifadesinde bulundu. Sakatlıktan yeni çıkan Valencia’yı Helsinki maçına da düşünerek riske etmeyecek olan Pereira, taze stoper Kim’i de yedek soyunduracak. FFP sebebiyle Avrupa’da forma giyemeyen Samatta ise eksikler sebebiyle Pereira tarafından Antalyaspor karşısında ilk on birde görevlendirilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...