Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a Marcao şoku!

Düzenleyen:
Galatasaray'a Marcao şoku!

SPOR Haberleri

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcucu Marcao'nun 8 resmi müsabakadan men edilmesine yönelik cezayı onadı.

Sezonun ilk maçında Galatasaray'ın Giresunspor'la yapılan mücadele esnasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve bu sebeple 8 maçtan men cezası alan Marcao'nun cezası TFF Tahkim kurulunca onaylandı.

8 MAÇ MEN VE 21 BİN LİRA PARA CEZASI ALDI

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Tahkim Kurulunun, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saha içinde uyguladığı şiddet nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Marcao'ya verdiği 8 maçlık men ve 21 bin lira para cezasına yapılan itirazı görüştüğü belirtildi.

OY ÇOKLUĞU İLE KARAR VERİLDİ
Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Marcao'nun takım futbolcusuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 8 resmi müsabakadan men ve 21 bin lira para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, erteleme talebinin reddine oy çokluğu ile karar verilmiştir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...