Terim: O ikinci 45'i istiyorum!

Terim: O ikinci 45'i istiyorum!

SPOR Haberleri

İyi bir ritim yakaladıklarını ve oyunlarını giderek geliştirdiklerini belirten Galatasaray’ın tecrübeli hocası “Randers maçını çeviren iştahlı takım hep sahada olsun” ifadelerini kullandı

YALIMCAN SARPYEL

Hafta içi Randers’ı geçerek adını UEFA Avrupa Ligi’nde  gruplara yazdıran Galatasaray, Süper Lig’e iyi bir dönüş yapmak amacında. Bugün Kasımpaşa’nın misafiri olacak olan Aslan’da, Avrupa’da forma giyemeyen Nelsson ve Cicaldau sahada olacak. Ayrıca Sekidika’nın kiralanmasıyla beraber lisansı çıkan Morutan’ın da oynamasında bir engel bulunmuyor. Fatih Terim antrenmanlarda denediği Rumen oyuncuyu ilk on bir de sahaya sürmeyi düşünüyor. Tecrübeli teknik adam ayrıca yorgunluğu da düşünerek birkaç bölgede rotasyon yapmayı da planlıyor.

Kayıpsız devam…
Avrupa’dan sonra ligde de kayıpsız yoluna devam etmek isteyen Fatih Hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Ciddi bir değişim içeresindeyiz. Aramıza katılanlar, ayrılanlar oluyor, daha da olacak. Bir ritim yakaladık ve gün geçtikçe oyunumuzu geliştiriyoruz. Randers maçının özellikle ikinci yarısında çok etkiliydik. Aynı hırsı ve güzel oyunu sizden Kasımpaşa karşısında da bekliyorum. Bu süreçte kazanarak devam etmek çok önemli. Puan kaybı istemiyorum” diyerek galibiyet beklediğinin altını çizdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...