Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Özil'den Arsenal paylaşımı: Sürece güvenin

Düzenleyen:
Mesut Özil'den Arsenal paylaşımı: Sürece güvenin

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, eski takımı Arsenal'in Manchester City karşısında aldığı 5-0'lık yenilgi sonrası sosyal medya hesabından 'Trust the process' (Sürece güvenin) paylaşımında bulundu. İngiliz basını, Mesut'un bu paylaşımını manşete taşıdı.

İngiltere Premier Lig'de yeni sezona oldukça kötü başlayan Arsenal, son olarak Manchester City'e 5-0 mağlup olarak ligde oynanan 3 maçı da kaybetti. Arsenal, bu karşılaşmaların hiçbirinde rakiplerine gol atamadı. Arsenal'in bu performansı büyük tepki çekerken, Mikel Arteta'nın geleceği de tartışılan konular arasında.

MESUT ÖZİL'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, Arsenal'de geçirdiği son dönemde birlikte çalıştığı Mikel Arteta'ya sosyal medyadan gönderme niteliğinde bir paylaşımda bulundu.

Mikel Arteta, Özil'in takımdaki son döneminde yıldız oyuncuyla iyi bir süreç geçirmemişti. Özil, Arsenal'deki dönemine ithafta bulunarak "Sürece güvenin" paylaşımını yaptı.

İşte Mesut Özil'in paylaşımı...

Mesut Özil'den Arsenal paylaşımı: Sürece güvenin

İNGİLİZ BASINI MANŞETE TAŞIDI

İngiliz basınından The Sun, Mesut'un bu paylaşımını manşete taşırken, 33 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Mikel Arteta'yı hedef aldığını belirtti. Ayrıca haberde Mesut'un Arsenal'den Arteta tarafından zorla gönderildiğinden bahsedildi.

Mesut Özil'den Arsenal paylaşımı: Sürece güvenin

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...