Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yüzde 50 bile değil'

'Yüzde 50 bile değil'

SPOR Haberleri

İki oyuncu da çok eksiği olmasına rağmen Karagümrük maçına damga vurdu. Sergen Yalçın’a yeni sezon için büyük umut verdi

Murad Tamer

Beşiktaş'ın bu sezonki en flaş transferleri olan Michy Batshuayi ve Alex Teixeira ilk defa ilk on birde çıktıkları maçta tam puan aldılar. İki oyuncunun da eksiklerine rağmen gösterdikleri etki teknik heyeti oldukça memnun etti. Karagümrük gibi sağlam defans yapan bir takım karşısında Batshuayi çok sayıda pozisyona girdi, attığı bir gol de ofsayta takıldı. Alex de, Ghezzal'la birlikte Beşiktaş'ın 'Şapkadan tavşan çıkaran oyuncu' kontenjanına eklenmiş olduğunu gösterdi.

Daha çok atar
Siyah beyazlı teknik heyet, takıma adaptasyon süreci devam eden iki oyuncunun da Karagümrük maçındaki performanslarını yüzde 50 bile hazır olmamalarına rağmen gösterdiklerini belirtti. Alex’in maç eksiği açığını kapattığında skora çok daha fazla katkı sağlayacağı yorumu yapıldı. Batshuayi'nin fizik olarak hazır olmasına rağmen takımın oyununa henüz uyum sağlamadığı ve takım arkadaşlarına alışmasının birkaç hafta daha sürebileceği aktarıldı.           


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...