Rıdvan Dilmen'den Ferdi Kadıoğlu yorumu: Hayran kaldım

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den Ferdi Kadıoğlu yorumu: Hayran kaldım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 2-0 galibiyetle ayrıldığı Altay deplasmanından sonra karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı lacivertli formayı giyen Ferdi Kadıoğlu'na övgüler yağdırdı.

Süper Lig'in 3. haftasında Altay'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu performansıyla maça damga vurdu. 1 gol ve 1 asist ile skora doğrudan katkı verden Kadıoğlu'na ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen de maçın ardından övgüler yağdırdı. Dilmen, genç futbolcudan övgüyle bahsederken bunun Pereira'nın başarısı olduğunu belirtti.

"ONUN İÇİN BÜYÜK KAZANÇ"

Rıdvan Dilmen, Ferdi Kadıoğlu'nun performansına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Helsinki maçında ben Ferdi'ye hayran oldum. Temposuna baktım, biraz daha tecrübe kazanmış, oturmuş biraz daha. Yarın öbür gün Fenerbahçe skor yakaladığı zaman Osayi'nin olduğu bölgeye de koyarsınız, hatta sol öne de koyarsınız. Onun için büyük bir kazanç. Bu da her ne olursa olsun Pereira'nın ciddi bir başarısıdır" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...