Fenerbahçe'de Perotti bilmecesi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Perotti bilmecesi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin karşılıklı olarak anlaşmayı feshettiğini duyurduğu Arjantinli futbolcu Perotti, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yakında bütün gerçeği anlatacağını söyledi.

Ali Koç'un canlı yayında, Perotti ile karşılıklı olarak sözleşmenin feshedileceğini duyurmasının ardından, bugün Sarı-lacivertli klübün sosyal medya hesabından resmi açıklama geldi. Fenerbahçe'nin Twitter'dan duyurduğu ayrılık açıklamasının akabinde Pernotti sürpriz bir harekete imza attı. Sosyal medya hesabından, olaya ilişkin gerçekleri yakında paylaşacağını duyuran Arjantinli golcü merak uyandırdı. 

Fenerbahçe'de Perotti bilmecesi

"ŞİMDİ HER ŞEYİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRÜM"

Fenerbahçe, Arjantinli futbolcu Diego Perotti ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. 33 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık açıklamasının altına, "Şimdi her şey hakkında gerçeği söylemekte özgürüm" yorumunda bulundu.
Arjantinli futbolcu ayrıca kendi sosyal medya hesabından Türkçe yaptığı paylaşımda ise, "Yakında bütün gerçeği anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Perotti bilmecesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...