Şenol Güneş: Farklı kazanmalıyız

Şenol Güneş: Farklı kazanmalıyız

SPOR Haberleri

Grupta hiç puanı olmayan tek takıma karşı mücadele vereceğiz. İyi oynayarak şartlar ne olursa olsun kazanmak ve salı günü yapacağımız Hollanda maçına farklı bakmak istiyoruz

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda bugünkü rakibimiz Cebelitarık. Teknik direktörümüz Şenol Güneş, Karadağ maçında yapılan hataların pahalıya mal olduğunu belirtirken “Gruba hızlı başladık, iki favori takımdan 6 puan aldık, daha sonra favori olmayan iki takıma 4 puan kaybettik. Karadağ karşısında beraberliği hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Ama sonuç olarak kaybedilen iki puan var. Her üç puan önemli. Yarın da (bugün) puan ve averaj önemli. İyi oynayarak farklı kazanmak istiyoruz” dedi.

İki isim kafilede
Cebelitarık’ı yendikten sonra Hollanda maçına çok farklı bakacaklarını belirten Güneş “Şu anda lideriz, beklentiyi büyütmek de bazen sıkıntılı, onu şimdi konuşmak doğru değil. Kendi gündemim yok, millî takımın gündemi var. Eleştiriyi doğru bulurum ancak saygısızlığı kabul etmem" ifadelerini kullandı. Bu arada Premier Lig’de forma giyen Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak, kampa katıldı. Geçen ay Watford’a transfer olan Ozan Tufan ise İngiltere’de oturum izinlerini henüz çıkaramadığı için gelemedi ama onun da kısa sürede katılımı bekleniyor.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...