Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş'e sert eleştiri

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş'e sert eleştiri

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 5. maçında Cebelitarık ile karşılaşan A Milli Takım'ın 0-0 beraberlikle tamamladığı ilk yarıyı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "48 dakika bizi niye verem ettin hocam? Boşu boşuna 22.30'a kadar geçen bir zaman var" dedi.

A Milli Takım'ın Cebelitarık karşılaşmasının ilk yarısındaki kötü performansı sonrası ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'i sert eleştirdi. Deneyimli teknik direktörün kadro tercihine tepki gösteren Dilmen, "Rakip takım, Avrupa'nın en zayıf takımı" dedi.

Rıdvan Dilmen'in Cebelitarık maçının ilk yarısı için değerlendirmeleri şöyle:

"BU MAÇTA GEREKİRSE SOL BEK YUSUF YAZICI'YI OYNAT"

"Yahu canım hocam, Efecan yerine Cengiz, ortaya Hakan, forvete Halil'i alacaksın. Baştan yap da ikinci yarı dinlensin çocuklar. İnat etmezse Cengiz ve Hakan'ı sokacak. Bu maçta gerekirse sol bek Yusuf Yazıcı'yı oynat. Sen hata yaparsan pozisyona girebilirler çünkü"

"PENALTI GOL OLSA BİRAZ DAHA RAKİBİN DİRENCİ AZALACAKTI"

"Gol yemedikçe rakip daha fazla direnç gösteriyor. Penaltı gol olsa biraz daha rakibin direnci azalacaktı. Rakip takım, Avrupa'nın en zayıf takımı. İlk 48 dakikada golümüz yok. Bir de Uğurcan'ın üzerine vurdukları pozisyon vardı"

"BOŞU BOŞUNA 22.30'A KADAR GEÇEN BİR ZAMAN VAR"

"48 dakika bizi niye verem ettin hocam? Boşu boşuna 22.30'a kadar geçen bir zaman var"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...