'Filenin Efeleri'ne Erdoğan'dan tebrik telefonu

Düzenleyen:
'Filenin Efeleri'ne Erdoğan'dan tebrik telefonu

SPOR Haberleri

2021 Avrupa Şampiyonası üçüncü maçında Kuzey Makedonya ile karşı akrşıya gelen ve müsabakadan 3-0 galip ayrılan Filenin Efeleri'ni, Cumhurbaşkanı Erdoğan arayarak tebriklerini iletti.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası üçüncü maçınıda galibiyetle tamamladı. 3-0'lık skorla Kuzey Makedonya'yı da deviren Filenin Efeleri turnuvaya damga vurmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Efeleri arayarak başarılarından ötürü tebrik etti.

ERDOĞAN BAŞANTRENÖR ÖZBEY İLE GÖRÜŞTÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşmanın ardından A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey ile telefonda görüştü.

Kalan karşılaşmalar hakkında Özbey'den bilgi alan Erdoğan, "Çok iyiler, smaçlar falan o biçim. Efe'yi de hakikaten iftiharla seyrettim." dedi. Ramazan Efe Mandıracı'nın Boşnak olup olmadığını soran Erdoğan'a başantrenör Özbey, "Boşnak göçmeni ama ailesi İzmir'de yaşıyor. Arkas'ta oynuyor ve çok yetenekli." cevabını verdi. Efe'yi gözlerinden öptüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tebrik ediyorum. Çok selam söyle. İnşallah başarılar diliyorum. Bütün arkadaşlara selamlar." ifadelerini kullandı. 

Görüntülerde ayrıca Erdoğan'ın aracında A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Kuzey Makedonya ile oynadığı maçı izlediği de görülüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...