Kırmızı kart gören Çağlar Söyüncü'den özür

Düzenleyen:
Kırmızı kart gören Çağlar Söyüncü'den özür

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 yenildiği maçta kırmızı kart gördüğü için özür diledi.

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında Hollanda deplasmanına çıktı.Rakibine karşı kötü bir performans sergileyen Milliler, Hollanda'ya 6-1 mağlup oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında Hollanda ile karşılaşan A Milli Takımımız'da Çağlar Söyüncü, Johan Cruijff Arena’da oynanan maçı tamamlayamadı. 25 yaşındaki stoper, 36. ve 44. dakikada gördüğü sarı kartlarla oyun dışı kaldı ve 8 Ekim'de oynanacak Norveç maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Hollanda mücadelesinin 44. dakikasında 2. sarı kartını görerek oyundan atılan milli savunma oyuncusu, Twitter'dan paylaşım yaptı.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

"Kariyerim boyunca bir daha yaşamak istemediğim bir gece. Gördüğüm kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Tüm takım arkadaşlarımdan ve halkımızdan özür diliyorum." 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...