Plaj Futbolu Milli Takımı, turnuvaya mağlubiyetle başladı

Düzenleyen:
Plaj Futbolu Milli Takımı, turnuvaya mağlubiyetle başladı

SPOR Haberleri

Avrupa A Ligi'ne yükselme müsabakaları kapsamında ilk maçında Litvanya ile karşılaşan Plaj Futbolu Milli Takımı, 3-0'lık skorla mağlup oldu.

Plaj Futbolu Milli Takımı, Avrupa A Ligi'ne yükselme müsabakalarının ilk maçında Litvanya ile karşılaştı. Maçın başından itibaren etkisiz bir performans sergileyen milliler, maçı 3-0 yenik tamamladı.

İKİNCİ MAÇ YUNANİSTAN İLE
Türkiye Futbol Federasyonu
ndan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlı ekip, Portekiz'in Figueira Da Foz şehrinde gerçekleştirilen organizasyondaki ilk maçında Litvanya ile karşılaştı. Milliler, müsabakayı 3-0 kaybetti.

Günün diğer karşılaşmasında Yunanistan, Kazakistan'ı 4-2 yendi.

Ay-yıldızlılar, gruptaki ikinci maçında yarın TSİ 12.30'da Yunanistan ile karşı karşıya gelecek. İki grupta oynanacak müsabakalar neticesinde gruplarında ilk sırayı alan takımlar final maçı oynayacak. Yükselme grubunu şampiyon olarak tamamlayacak takım 2022 yılında Avrupa A Ligi'nde yer alacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...