Josef'ten mesaj var: Coutinho da bir gün gelecek

Josef'ten mesaj var: Coutinho da bir gün gelecek

SPOR Haberleri

Alex Teixeira gibi yakın arkadaşı olan Coutinho ile de dirsek temasını sürdüren Brezilyalı oyuncu “O bizden üç yaş küçük. Sıkı bir Alex hayranı. Bir gün o da bu formayı giyer” dedi

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza, vatandaşı ve yakın arkadaşı Alex Teixeira ile birlikte A Spor'a röportaj verdi. Siyah beyazlı takımın ön liberosu Josef, Alex’ten sonra Coutinho'nun da Beşiktaş'a gelebileceğini söyledi. Şampiyonluk kutlamalarında taraftarın ‘Alex Teixeira’ tezahüratlarına eşlik edip transferin bir numaralı başrol oyuncusu olan Souza “Alex'e daha yüksek teklifler vardı, bu nedenle transfer biraz zor oldu. 20 seneye yakın bir dostluğumuz var. Ailelerimiz de burada olacağı için Beşiktaş'ı tercih etti” dedi.

Josef sayesinde oldu
Bir diğer yakın arkadaşı Coutinho'ya da sürekli Beşiktaş'ı anlattığını söyleyen Souza “O, bizden 3 yaş küçük. Bizden ufak olduğu için gelip maçlarımızı izlerdi, sıkı bir Alex Teixeira hayranı. Barcelona'da onun yıldızlaşıp daha iyi duruma gelmesini umuyorum ama ileride Beşiktaş'a neden gelmesin?” sözlerini kullandı. Alex Teixeira ise transferinde Josef'in büyük etkisi olduğunu ifade ederken "Maddi açıdan çok daha iyi teklifler vardı ama hem Şampiyonlar Ligi hem de Josef etkisi sayesinde bu transfer gerçekleşti” diye konuştu. 

BATSHUAYI’YE ÖVGÜ
İyi seçim yaptı

∂ Beşiktaş'ın Chelsea'den kadrosuna kattı Michy Batshuayi'ye Belçika Millî Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez'den övgü geldi. İspanyol çalıştırıcı, “Beşiktaş ile iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum. İlk maçını gördüm. Daha da iyi olacaktır” diye konuştu.

ARABA VERİN GİDEYİM
Lens’e bak sen

∂ Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Lens’in Karagümrük’e transferi son anda yatmıştı. Elde kalan Hollandalının, takımdan ayrılmak için siyah beyazlı takıma sponsor firma tarafından verilen arabalardan istediği, kabul edilmeyince de imzadan vazgeçtiği ortaya çıktı.

PJANIC İDMANDA
Beşiktaş Yeni Malatyaspor'a bileniyor. Yeni transfer Miralem Pjanic dün siyah-beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıktı. Futbolcular, minik kale maç ve taktik çalışmalar yaptı. Üç takım hâlindeki turnuva maçı ise neşe doluydu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...