Rıdvan Dilmen öve öve bitiremedi: Son dönemin en iyisi

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen öve öve bitiremedi: Son dönemin en iyisi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Batshuayi, Yeni Malatyaspor maçındaki performansı sonrası Rıdvan Dilmen'den büyük övgü aldı. Dilmen, "Beşiktaş son dönemin en iyi santraforunu getirmiş. Gomez iyiydi, Aboubakar iyiydi, Cenk çok formdaydı ancak Batshuayi çok hazır" dedi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 4'üncü haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan ve karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ın yıldız santraforu Batshuayi'ye övgüler yağdırdı.

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Michy Batshuayi'nin sergilediği performansı yere göğe sığdıramadı.

"CENK FORMDAYDI ANCAK BATSHUAYI ÇOK HAZIR"

Dilmen, "Skor 3-0 olduktan sonra Sergen Yalçın, Borussia Dortmund maçını oynamaya başladı. Beşiktaş son dönemin en iyi santraforunu getirmiş. Gomez iyiydi, Aboubakar iyiydi, Cenk çok formdaydı ancak Batshuayi çok hazır" ifadelerini kullandı.

"RIDVAN'I BUGÜN ÇOK BEĞENDİM"

"Rıdvan'ı bugün çok beğendim. Aynı şekilde Necip bugün Beşiktaş'taki en iyi maçlarından birini oynadı" diyen Dilmen, "Beşiktaş'ın omurgası bugün çok iyi oynadı. Diğerleri de iyi oynadı ama omurgaya ayrı parantez açmak gerekiyor" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...