Fenerbahçeli taraftarlardan Ali Koç'a tepki!

Düzenleyen:
Fenerbahçeli taraftarlardan Ali Koç'a tepki!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu'ndaki maç 1-1 sona erdi. Maç sonrası sarı-lacivertli taraftarlar Ali Koç'a tepki gösterdi. Bunun üzerine Başkan Koç taraftarların yanına geldi...

Fenerbahçe Kadıköy'de Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Mücadele 1-1'lik skor ile sona erdi. Fenerbahçe taraftarı maçın hemen ardından protokol girişine gelerek tepki gösterdi. Tepkilerin üzerine Başkan Ali Koç da taraftarların yanına gelip kısa bir sohbet ettikten sonra oradan ayrıldı. Buna rağmen Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadı protokol girişi önünden ayrılmayarak  'Ali Koç buraya' tezahüratlarına devam etti. Sarı-lacivertli taraftarlar başkanı açıklama yapması için tekrar geri çağırdı. Bir süre daha bekleyen taraftarlar, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle stat önünden uzaklaştırıldı.

KADIKÖY'DE SİVAS YENİLMİYOR
Sivasspor'a karşı Kadıköy'de 3 maçtır kazanamayan ve bu sezon ligde ilk kez puan kaybeden Fenerbahçe, 10 puana yükseldi. Sivasspor ise 4. maçında 2. beraberliğini alarak puanını 2 yaptı. Fenerbahçe, perşembe günü Eintracht Frankfurt'a konuk olduktan 3 gün sonra Başakşehir deplasmanına gidecek. Sivasspor ise gelecek hafta Gaziantep FK'yı ağırlayacak.




 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...