Emre Belözoğlu sürprizi! Dev karşılaşmayı yorumlayacak

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu sürprizi! Dev karşılaşmayı yorumlayacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'deki sportif direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Emre Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona - Bayern Münih maçını yorumlayacak.

Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan ve kendisine gelen teklifleri geri çeviren Emre Belözoğlu, futbola yorumcu olarak geri dönüyor. Şenol Güneş'in ayrılığından sonra adı A Milli Futbol Takımı ile de anılan Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona - Bayern Münih maçını yorumlayacak.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda oynanacak olan Barcelona - Bayern Münih maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Dev karşılaşmayı Melih Gümüşbıçak anlatırken Emre Belözoğlu da yorumlayacak.

10 MAÇTA 7 GALİBİYET

Emre Belözoğlu, geçen sezon sportif direktör olarak Fenerbahçe'de görev yapmış, Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra son 10 maçta teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Teknik direktör olarak sarı lacivertli ekiple 10 maça çıkan Emre Belözoğlu, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. Sezonun 3. bitirilmesinin ardından Fenerbahçe ile Emre Belözoğlu'nun yolları ayrıldı.

Emre Belözoğlu sürprizi! Dev karşılaşmayı yorumlayacak

VOLKAN DEMİREL DE YORUMCULUĞA BAŞLADI

Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olmasını beklenirken yorumcu olması şaşkınlığa neden oldu. Fenerbahçe'den ayrılan yardımcı antrenör Volkan Demirel de geçtiğimiz aylarda beIN Sports'ta yorumculuğa başlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...