Ömür'e tavsiye: Kendine yeni sayfa aç!

Ömür'e tavsiye: Kendine yeni sayfa aç!

SPOR Haberleri

“18 yaşındayken seni omuzlara alan da bu taraftardı. Şimdi küsmeden oyuna dönmeli ve daha çok çalışmalısın. O zaman işler yoluna girer”

Trabzonspor’un altyapısında görev yaptığı dönemde Abdülkadir Ömür’ü yetiştiren ve ilk defa da A takımda forma şansı veren Sadi Tekelioğlu genç oyuncuya tavsiyelerde bulundu. Oyundan çıktığında taraftarın tepkisi yüzünden kulübede gözyaşlarına boğulan Abdülkadir’in hazır olmadan oynamaya kalktığını söyleyen Tekelioğlu “Abdullah Hoca’nın hazır olmadan ona forma vermesi doğru değildi, bunu görmeliydi” dedi.

Maç temposu eksik
Genç oyuncunun sakatlığı yüzünden düzenli idman yapamadığı için maç temposunu da yakalayamadığını söyleyen Tekelioğlu “Şimdi Abdülkadir yeni bir sayfa açacak, kendisini toparlayacak, özel çalışacak. Çıktığı gibi oyuna dâhil olacak. Seyircinin ön yargılı olduğuna inanmıyorum. 18 yaşındayken seni omuzlara alan da bu taraftardı. Olumsuzluğa tepki gösterenler, oynarken eski sevgiyi ona göstereceklerdir” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...