Trabzonspor Avcı ile deplasmanda kaybetmiyor

Düzenleyen:
Trabzonspor Avcı ile deplasmanda kaybetmiyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa'ya konuk olacak. Abdullah Avcı yönetiminde deplasman karşılaşmalarında yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürmenin peşinde.

Trabzonspor, güzel başladığı sezonun 5. haftasında da puan almanın peşinde. İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa'ya konuk olacak bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte yakaladıkları yenilmezlik serisini sürdürmenin hesabını yapıyor. Avcı'nın göreve gelmesinin ardından geçen sezon 16 deplasman karşılaşmasında 8 galibiyet, 8 beraberlik elde etti.

Karadeniz ekibi, bu sezon da deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Avcı yönetiminde çıktığı 18 deplasman maçında 10 galibiyet, 8 beraberlik alan Trabzonspor, rakiplerine geçit vermedi.

308 GÜNDÜR KAYBETMİYOR

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada 309 gündür mağlup olmadı.

Bordo-mavili kulüple 10 Kasım 2020 tarihinde anlaşan deneyimli teknik adam, hiçbir dış saha maçında yenilgi yaşamadı.

Trabzonspor, son dış saha yenilgisini geçen sezon ligin 6. haftasında 25 Ekim 2020'de İstanbul'da oynanan Fenerbahçe maçında 3-1'lik sonuçla yaşadı.

325 gün önce son dış saha yenilgisini yaşayan Karadeniz ekibi, daha sonra 19 dış saha maçında 10 galibiyet, 9 beraberlik aldı.

DEPLASMAN KARŞILAŞMALARI

Trabzonspor, geçen sezon 8. haftada Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 1-1'lik eşitlikle döndü.

Karadeniz ekibi, Avcı yönetiminde ise MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor ve Medipol Başakşehir'i 1-0, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Kasımpaşa'yı 2-1, Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi, Kayserispor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor ile 0-0, Antalyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trabzonspor, bu sezon ise ilk haftada Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 5-1, üçüncü haftada GZT Giresunspor'u 1-0 mağlup etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...