Fatih Terim’den İtalya itirafı: ‘İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım’

Düzenleyen:
Fatih Terim’den İtalya itirafı: ‘İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım’

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lazio karşılaşmasından sonra İtalyan medyasıyla sohbet toplantısı yaptı. "İtalya'da çalışır mısınız" sorusuna Terim, "G.Saray ile 3 yıllık sözleşmem var. Ama maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım" demesi İtalyanları heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın Lazio'yu mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fatih Terim, İtalyan basın mensuplarıyla bir araya geldi. İtalyan gazeteciyle eğlenceli anlar yaşayan Terim, verdiği cevaplarla dikkat çekti.

“ROMA’DA GÖRÜŞÜRÜZ”

Fatih Terim dostu Jose Mourinho'yla ilgili gelen soruya, "İyi yolculuklar. Mourinho'ya selam söyleyin. Roma'da görüşürüz" diye cevap verdi.

Fatih Terim’den İtalya itirafı: ‘İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım’

“İTALYA’YI ÇOK SEVİYORUM”

İtalya'dan teklif gelirse nasıl bir karşılık vereceğiyle ilgili gelen soruya ise şöyle yanıt verdi: Serie A'yı hep takip ederim. İtalya'yı çok seviyorum. Bugün bile La Gazzetta Dello Sport'u okudum. Sarri benim dostum. Lazio iyi olacak. Şimdi Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmem var. Adamlarımla beraber bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Bu maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...