Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim: Biz doğru yoldayız

Düzenleyen:
Fatih Terim: Biz doğru yoldayız

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, "Üzülüyoruz ama karamsarlığa kapılmayalım. Gelişerek devam edeceğiz. 1 Ocak'ta müthiş bir takım olacağız. Eski günlerimize döneceğiz" diyerek umut dağıttı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından üzgün ve sinirliydi. "Bazı oyuncuların önemini anladık, bazıları da verilen şansı kullanamadı" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Biz Galatasarayız. Bu gibi şeyleri çok gördük. Altından kalkmasını biliriz, bildik. Eski günlerimize ve yahut oynadığımız çok iyi maçlara döneceğimiz kesin" sözlerini kullandı.

ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

Fatih Hoca, "Galatasaraylılar bilmelidir ki, biz doğru yoldayız. Neticeler yanlış olabilir" vurgusu yaparken, "G.Saraylılar üzülmelidirler. Biz çok üzülüyoruz. Karamsarlığa kapılmanın manası yok. 1 Ocak'ta bir daha müthiş bir Galatasaray takımı olacak. Lazio maçıyla bu iki maç arasında büyük fark var. Gelişerek devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KARAMAN'A TEPKİ: BENİM İÇİN DE KONUŞTU

Fatih Terim kendisinden önce röportaj veren Hikmet Karaman'a sinirli şekilde tepki gösterip, "Sağolsun Hikmet Hoca röportajı uzun tuttu. Maçı oynamamıza rağmen en baştan beri analiz etti. Benim yerime de konuşmuştur. Benim konuşmama fazla gerek kalmadı" diyerek izleyenleri şaşırttı.

KARAMAN: HAKLI GALİBİYET

Kayserispor'un çalıştırıcısı Hikmet Karaman, "Haklı bir galibiyet aldık. Fatih Hoca da aynı görüştedir. Bu galibiyet bizi geleceğe olumlu yönde baktıracak" derken, "Çok sakatlık yaşanıyor. Bence Covid-19 etkisine kafa yormak lazım" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...