Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akgül, bronz madalya mücadelesine çıkacak

Düzenleyen:
Akgül, bronz madalya mücadelesine çıkacak

SPOR Haberleri

Milli sporcumuz Taha Akgül, Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmak için yarın mindere çıkacak.

2021 Türkiye'nin, spor müsabakalarında şahlandığı bir yıl oldu. Art arda gelen madalya haberleri ülkeye gurur veriyor. Milli gururlarımızdan Taha Akgül'de, Norveç'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmak için yarın ter dökecek.

YARI FİNALDE İRANLI RAKİBE YENİLDİK
Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, şampiyonada 125 kilo serbest stil yarı final mücadelesinde İranlı rakibi Amir Hüseyin Abbas Zare'e 4-0 kaybeden Taha Akgül, yarın repesajdan gelecek rakibine karşı bronz madalya maçına çıkacak.

DİĞER MAÇLAR
Milli sporcu Fazlı Eryılmaz, 74 kilo repesaj mücadelesinde yarın Moldovalı Vasile Diacon ile karşılaşacak. Fazlı Eryılmaz, rakibini yenerse üçüncülük maçında Belaruslu Azamat Nuryaku ile karşılaşacak.

61 kiloda Emrah Ormanoğlu ise repesajda yarın Moğol Tuvshintulga Tumenbileg ile mücadele edecek. Emrah, rakibini yenerse bronz madalya için Japon Toshihiro Hasegawa ile güreşecek.

Şampiyonanın ikinci gününde yarın 57 kiloda Süleyman Atlı, 65 kiloda Selahattin Kılıçsallayan, 79 kiloda Ramazan Sarı ve 92 kiloda Erhan Yaylacı, mindere çıkacak. Ayrıca 61, 74, 86 ve 125 kilolarda repesaj ile final müsabakaları yapılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...