Fatih Terim'den oyuncukarına uyarı: Eksik istemiyorum

Fatih Terim'den oyuncukarına uyarı: Eksik istemiyorum

SPOR Haberleri

Oğulcan transferi yüzünden Rize ile Galatasaray arasında yükselen tansiyona dikkat çeken tecrübeli hoca, oyuncularını ikaz ederek sakin kalmalarını istedi

Yalımcan Sarpyel

Avrupa sahnesinde Lazio’yu deviren, Marsilya deplasmanından da puan almayı başararak grubunda lider olan Galatasaray ligde de yükselişe geçmek istiyor. Sarı kırmızılılar ligde üst üste dört maçtan galibiyet çıkaramadıktan sonra hasretini Göztepe karşısında sonlandırmıştı. Zorlu Fransa deplasmanından sonra Rize’ye dün giden Cimbom’da Fatih Terim yorgunluğu göz önüne alarak rotasyon yapmayı planlıyor.

Rotasyon var
Savunma problemlerini çözdüğünü düşünen, hücumda da Halil’in yerine Diagne’yi oynatmayı planlayan Fatih Hoca, orta sahada ise Assunçao’ya formayı verecek. Cezalı Marcao’nun yerine ise Alpaslan sahada olacak. Oğulcan Çağlayan transferi yüzünden Rize ile G.Saray camiası arasında yükselen tansiyona dikkat çeken Terim, oyuncularından sakin kalmalarını isterken, “En zor maçlarımızdan biri” ifadelerini kullandı.    


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...