Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu

Düzenleyen:
Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu

SPOR Haberleri

Medipol Başahşehir’de Aykut Kocaman’ın istifa etmesinin ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu getirildi. Turuncu-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu ile anlaşmaya varmıştır. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Emre Belözoğlu'nun katılacağı imza töreni, yarın saat 15.00'te stadımızdaki basın toplantı odasında gerçekleştirilecektir" dedi.

Medipol Başakşehir’de Emre Belözoğlu dönemi başladı. Turuncu-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Emre Belözoğlu'yla anlaşma sağlandığını duyurdu.

EMRE BELÖZOĞLU DÖNEMİ BAŞLIYOR

Yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu ile anlaşmaya varmıştır. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Emre Belözoğlu'nun katılacağı imza töreni, yarın saat 15.00'te stadımızdaki basın toplantı odasında gerçekleştirilecektir. Saat 17.00'de yapacağımız antrenmanın ilk yarım saatlik bölümü basına açık olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...