Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taha Akgül bronz madalya kazandı

Düzenleyen:
Taha Akgül bronz madalya kazandı

SPOR Haberleri

Milli sporcumuz Taha Akgül, Dünya Güreş Şampiyonası kapsamında çıktığı bronz madalya mücadelesini kazanarak dünya üçüncüsü oldu.

Milli sporcularımızdan gururlandıran haberler geleme devam ediyor. Fazlı Eryılmaz'ın bronz madalya haberinden sonra, Taha Akgül'den de sevindiren haber geldi. Akgül, 125 kiloda ABD'li Nicholas Edward Gwiazdowski'yi yenerek, bronz madalyanın sahibi oldu.

MÜSABAKA 6-4'LÜK SKORLA BİTTİ
Norveç'in başkenti Oslo'da devam eden şampiyonada olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Taha Akgül, üçüncülük maçında ABD'li Nicholas Edward Gwiazdowski ile karşılaştı.Taha Akgül, karşılaşmada rakibine 6-4 üstünlük sağlayarak dünya üçüncülüğünü elde etti.

TAHA AKGÜL KİMDİR?
Taha Akgül, 1990 yılında Sivas'ta doğdu. Serbest stil 125 kiloda mücadele eden sporcu ASKİ Spor Kulübü bünyesinde kariyerini sürdürüyor. 2 kez Dünya ve 8 kez Avrupa şampiyonu olan Akgül, 2016 yılından bu yana Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Sporcu Komisyonu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...