Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yendi, liderliğe kuruldu

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yendi, liderliğe kuruldu

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpiakos karşısında ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, ligde hata yapmadı. Berisha'nın öne geçirdiği Fenerbahçe, Gustavo ile farkı ikiye çıkardı. Travnik'in golü Kasımpaşa'ya yetmedi.

EMİN ULUÇ

Haftaya olduğu gibi, millî araya da lider girmek istiyordu Fenerbahçe. Mekân Kadıköy, rakip ligin en istikrarsız takımlarından Kasımpaşa'ydı. Olimpiakos darbesinin ardından ilk on birde önemli değişiklikler yapan Vitor Pereira savunmadaki üçlüyü bozmasa da, ileride klasik üçlü yerine Rossi'yi bir adım geri çekip, Serdar Dursun ve Berisha'yla ikili forvete dönmüştü. Yetenek olarak daha kısıtlı görünse bile daha arzulu bir oyun sergiliyordu sarı lacivertliler. Ama birlikte oynamamanın handikapları da göze batıyordu.

BERISHA'DAN AÇILIŞ
Özellikle Serdar Dursun ile Ferdi arasındaki pas anlaşmazlıkları birçok fırsatı olgunlaşmadan eritti. Buna rağmen ileri uçtaki hareketlilik tribünleri heyecanlandıracak boyuttaydı. 16'da Rossi'nin pasında Berisha'nın dönerek yaptığı vuruş belki gollük kalitede değildi ama savunmaya çarpıp Ertuğrul'u yanıltan top ağlarla buluştu: 1-0. Sonrasında da Fenerbahçe'nin baskın olduğu anlar izledik. Kasımpaşa'nın bireysel hücumlarını kolaylıkla savunan ev sahibi ağır tempoda oynayınca skor gelişmedi.

PAŞA DÖNEMEDİ
İlk yarının son bölümlerinde gaza basan Fenerbahçe, Serdar Dursun ve Muhammed'le yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Rossi'nin pasına gelişine vuran Gustavo farkı açtı: 2-0. Fenerbahçe rahatlamış görünüyordu ancak önce Galatasaray sonra Konya maçlarında 2-0'dan dönen Kasımpaşa, 53'te Travnik'in uzak direğe plasesiyle heyecanı körükledi: 2-1. F.Bahçe, Olimpiakos maçında olduğu gibi golden sonra oyun disiplininden koptu. Buna rağmen Kasımpaşa gol bulamayınca sarı lacivertliler liderliği korudu.

PEREIRA AVRUPA'YI GERİ ATTI
Vitor Pereira, kısa sürede yedi maç yaptıklarını hatırlatırken "Millî ara bizim için tam zamanında geldi. Nihayet dinleneceğiz" dedi. "Yenilgilerden hangisini istemezdiniz" sorusuna Pereira "Olimpiakos" cevabını verse de "Ama bizim önceliğimiz lig" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yendi, liderliğe kuruldu
Fenerbahçe ligin 9. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti

MESUT GERGİNLİĞİ
Fenerbahçe’de Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında soğuk rüzgârlar esiyor. Olimpiakos maçında yer almayan oyuncu Kasımpaşa maçında da kulübedeydi. Saha kenarında ısınan Mesut, oyuna giremeyeceğini anlayınca kulübeye gelirken Pereira’nın önüne tişörtünü çıkarıp attı. Başkan Ali Koç ise maçtan sonra yaptığı açıklamada “Aralarında bir sıkıntı yok” dedi.

HATALAR EN ÇOK BİZE
Mesut’un takımın önemli bir parçası olduğunu söyleyen Başkan Koç “Mesut Özil buraya Fenerbahçe’yi yedi sene sonra şampiyon yapacak kadronun lideri olmaya geldi” ifadelerini kullandı. Hakem kararlarından en çok canı yanan kulübün Fenerbahçe olduğunu da dile getiren Koç “Rakipler, bizim başımıza gelenleri yaşasa, İstanbul’da kıyamet kopardı” diye konuştu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...