Antalyaspor'da Ersun Yanal sonrası 3 önemli aday

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalyaspor'da Ersun Yanal sonrası 3 önemli aday

SPOR Haberleri  / İHA

Ersun Yanal ile yollarını ayıran Antalyaspor'da teknik direktör arayışları sürerken, ön plana çıkan isimler Ümit Davala, Çağdaş Atan ve Osman Akyol oldu.

2020-2021 sezonunun 6'ncı haftasında Başakşehir deplasmanında alınan 5-1'lik yenilgi sonrası Tamer Tuna ile yollarını ayıran ve yerine Ersun Yanal'ı getiren Antalyaspor'da yeni arayış başladı. Çıktığı 46 maçta 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 16 yenilgi alan Yanal, Antalyaspor ile yolları ayırdı.

3 İSİM ÖN PLANDA

Kırmızı beyazlı yönetim vakit kaybetmeden yeni teknik adam için arayışa koyulurken, listede birçok isim olsa da 3 kişi ön plana çıkıyor.

Bunlardan ilki uzun yıllar Fatih Terim’in yardımcılığını yapan ve yoluna teknik direktör olarak devam etmek için ekipten ayrılan Ümit Davala. Antalyaspor idarecileri, antrenörlük hayatında başarılı olacağına inandığı Davala’nın takımın başına getirilmesine sıcak bakıyor.

2020-2021 sezonunda Alanyaspor’un başına geçen ve özellikle oynattığı futbolla büyük beğeni toplayan, geçtiğimiz günlerde de görevi son bulan 41 yaşındaki Çağdaş Atan da Akdeniz temsilcisi için aday olan bir diğer çalıştırıcı.

Antalyaspor Altyapı Koordinatörlüğü ve Antalyaspor U21 teknik direktörlüğü yapan Osman Akyol, A Takım için düşünülenler arasında. Akyol’un, kulübün iç dinamiklerini bilmesi ve özellikle altyapıya hakim olması avantaj olarak görülüyor.

Antalyaspor'da Ersun Yanal sonrası 3 önemli aday

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...