Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Fatih Terim oyun anlayışını değiştiriyor

Galatasaray'da Fatih Terim oyun anlayışını değiştiriyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, oyunu önde tutup forvetleri de ikilemeyi planlıyor. Böylece kalede daha az tehlike yaşanması öngörülüyor

Yalımcan Sarpyel

Bu sezona yaptığı 11 transferle iddialı giren ancak ligde beklenmedik kayıplar yaşayan Galatasaray’da değişim kapıda. Rakibe ve yere göre benimsediği futbol anlayışıyla Avrupa sahnesinde önce İtalyan ekibi Lazio’yu deviren daha sonrada zorlu Marsilya deplasmanından puan çıkaran sarı kırmızılılar, ligimizde daha yolun başında olmasına rağmen 10 puan kaybetti. Alınan skorlardan daha çok oyun anlayışı ve takımın performansı eleştirildi. Ve yeni taktik planında da Göztepe ve Rize maçları ayrı bir yere kondu. 

Millîler dönünce
Sebebi de iki mücadeleye de 4-1-4-1 sitemiyle başlayıp geriye düşülmesine rağmen maçların çevrilmesi. Kilit nokta da Terim’in çift forvet anlayışını benimsemesi, önde baskı ve oyun kurulması sonrası sonuç alınması. 13 oyuncusunun millî takımlardan dönmesini bekleyen Hoca, sonrasında Mustafa, Halil ve Diagne üçlüsünden ikisini beraber kullanıp yüksek verim almak amacında. Üçlü orta sahadan vazgeçmeye hazırlanan Terim, millî arada takımına 4-4-2 ve 4-2-3-1 formatlarını ezberletmeyi düşünüyor. 

Galatasaray'da Fatih Terim oyun anlayışını değiştiriyor
Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynanan son maçta Galatasaraylı Diagne son saniye golüyle takımına 3 puanı kazandırmıştı

Vaatlerimizi tutuyoruz
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kulüp televizyonuna görev süresini değerlendirirken, "100 gün sonra kendi karnemizi kendimiz hazırlayacağız sözünü vermiştik. İşte o gün geldi. Genel bir tablodan bakarsak, 100 gün vaatlerimizi yüzde 77,1 oranında gerçekleştirdik. Bazı vaatlerimizinse çalışmaları hâlâ devam ediyor" dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...