Pierre Gasly: İstanbul'da yarışmak çok farklı bir his

Düzenleyen:
Pierre Gasly: İstanbul'da yarışmak çok farklı bir his

SPOR Haberleri

Kıtaları buluşturan İstanbul, hafta sonu Formula 1 mücadelesine sahne olacak. Fransız pilot Pierre Gasly "Boğaz’da Formula aracı sürmek ve pistte yarışmak çok farklı bir his" dedi.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda yer alan AlphaTauri'nin Fransız pilotu Pierre Gasly, Ortaköy'de kurulan Red Bull Racers standında Türkiye etabı öncesindeki düşüncelerini paylaştı. Türkiye'de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunun altını çizen dünyaca ünlü pilot “Geçtiğimiz sene köprünün üstünden İstanbul'u görme fırsatım olmuştu. Bu sene de aynı şansı bulduğum için mutluyum” dedi.

KASAPOĞLU AĞIRLADI

Şehirde Formula 1 arabası sürmenin oldukça farklı bir his olduğunu belirten Gasly "Umarım önümüzdeki yılda da farklı içerikler üretebiliriz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Fransız sporcuyu ağırlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Türkiye'nin spor konusundaki ev sahipliğini bütün dünya biliyor. Bu ülkemizin tanıtımı adına son derece önemli" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...